De belangrijkste factor voor een gezond bedrijf? Dat zijn vitale werknemers! 

hartslag Lifefullness coaching

Gegevens

Organisatie:
Lifefullness Coaching
Contactpersoon: Sabine Jansen
Telefoon: 06-11278063

Datum: 
Dit wordt in overleg bepaald bij de start van jouw coachtraject.

Je krijgt:

  • Een natuurlijk inspirerende teamactiviteit met persoonlijke, professionele begeleiding. (Keuze uit verschillende activiteiten).
  • Uitgebreide inhoudelijke voorbereiding op uw teamactiviteit
  • Simpele, praktische wandelopdrachten en oefeningen die inspireren, energie en helderheid geven.
  • Ontvangst met koffie of thee en een natuurlijk gezond tussendoortje (bij een dagdeel of dagactiviteit is het regelen van een natuurlijk gezonde lunch mogelijk).

Locatie: 
In overleg te bepalen.

Voorkeurslocaties:
Landgoed Hemmen
- Landgoed Loenen

Groepsgrootte:
Maximaal 20 deelnemers.

Kosten:
In overleg, afhankelijk van de geleverde diensten. (Indicatie: Per dagdeel: 500,- excl. BTW en eventuele locatie en lunch kosten.)

​​Soort evenement: 
bedrijfs/ teamcoaching

Meer Lezen?
Hieronder vind je twee informatieve artikelen over natuur en gezondheid en wandelcoaching. (Klik op de afbeelding om het artikel te openen).

Bedrijfs- / teamcoaching- Lifefullness coaching 

      

Wil je ondersteuning bij het verbeteren en versterken van de gezondheid van je medewerkers en je bedrijf?

Ontdek tijdens een Lifefullness bedrijfs-/ team activiteit wat je kunt leren van de natuur om duurzaam werkstress te voorkomen door een natuurlijke en gezonde leefstijl. 

Voldoende beweging en ontspanning, gezond eten, niet roken en weinig stress. 
Iedereen weet dat deze leefstijl aspecten belangrijk zijn voor de gezondheid. Maar het is niet altijd makkelijk om gezond te zijn en te blijven. Ziekte en verzuim heeft veel impact op het leven van mensen en op de capaciteit en financiën van organisaties.

Vitaliteit leidt tot werkvermogen
Energieke medewerkers hebben een goed werkvermogen. Zij ervaren plezier in het werk en tonen zich betrokken bij de organisatie en collega’s. Energieke medewerkers zijn medewerkers die met een plezierige uitstraling ambassadeur voor de organisatie zijn en de wereld in gesprekken die ze voeren kennis laten maken met de organisatie waarin ze werken.

Werkstress verminderd het werkvermogen en plezier. Ook heeft werkstress invloed op de uitstraling en spontane ambassadeursfunctie voor een organisatie. Werkstress heeft overbelasting en afnemend werkvermogen tot gevolg. Langdurige werkstress leidt tot een verzuim dat bij 50% van de medewerkers langer dan drie maanden duurt.

Werkstress is kostbaar
Werkstress tast het  medewerkers zelfvertrouwen, het werktempo, de collegialiteit en de werksfeer aan én door de stress die de medeweker ervaart maakt deze medewerker meer fouten. Een medewerker met werkstress heeft een afgenomen werkvermogen: productiviteit en (zelf)effectiviteit, hierdoor ontstaan vóór het verzuimt door werkstress al kosten.

Werkstress is te beïnvloeden
De werkgever kan de werkstress ten dele beïnvloeden door stressbronnen in het werk en de werkomgeving te herkennen en samen met de medewerker te verbeteren. Echter een belangrijk deel wordt stress echter veroorzaakt door persoonlijke omstandigheden, gedragspatronen en copingvaardigheden en overtuigingen van de medewerker. Die zijn voor de werkgever moeilijk beïnvloedbaar.

Werkstress voorkomen is beter en goedkoper dan genezen!
Als leefstijlcoach wil ik graag mensen en organisaties ondersteunen bij een optimale gezondheid en leefstijl van medewerkers, waardoor zij duurzaam inzetbaar zijn met een zo groot mogelijk werkvermogen en werkplezier. Dit doe ik door preventieve leefstijl factoren tijdens een vitaliteitsdag op een natuurlijke manier centraal te stellen met aandacht voor uw organisatievisie op gezondheid en duurzame inzetbaarheid van medewerkers gecombineerd met de holistische levensaspecten; somatisch, psychisch, sociaal, spiritueel en cultureel.

Afhankelijk van uw bedrijfsmatige vitaliteitsvraag wordt gecoacht de hand van
5 gezondheid pijlers:

  • Ademhaling 
  • Ontspanning (stress management)
  • Voeding
  • Beweging
  • Sociaal welbevinden

Wat gaan we doen?

Lifefullness Coaching biedt laagdrempelige coaching aan met de natuur. Tijdens mijn programma’s en activiteiten verbind ik op een natuurlijke, speelse manier moderne, natuurlijk  leefstijl educatie in de natuur met elkaar. Voor het beschermen en versterken van de gezondheid. Ik coach op een persoonlijke en authentieke manier groepen en gebruik effectieve methodieken en coachtechnieken. Het is mijn doel om de natuurlijke, gezonde leefstijl van uw medewerkers op een spelende wijze te bevorderen.
De simpele, praktische tips en oefeningen geven de deelnemers meer kennis en inzicht in eigen leefstijl gedrag. De kennismaking met natuurlijke werkstress oplossende strategienen als 1e stap naar een natuurlijke gezonde leefstijl zorgt voor een ervaring van ontspanning, energie en plezier. Kennis, inzicht, ontspanning, energie en plezier zijn de succesfactoren voor een duurzame inzetbaarheid. Het bieden van kwaliteit en het toevoegen van waarde aan gezondheidspreventie & duurzame inzetbaarheid staat centraal.

Ik organiseer in overleg met u graag een van de volgende groepsactiviteiten:

  • GASTSPREKER - Bescherm en versterk je gezondheid op een natuurlijke, gezonde manier
  • LUNCH WORKSHOP - Een natuurlijk voedingsmoment voor jezelf
  • DAGDEEL WORKSHOP - "Even op adem komen"
  • DAGWORKSHOP - Natuurlijker wijs of De groene vitaliteitsdag
  • COACHTRAJECT - maatwerk training "verbeter je gezondheidsgedrag in 5 weken"

Waar? 

Lifefullness leefstijlcoaching vindt plaats in de ruimte van een natuurlijke omgeving bijvoorbeeld nabij uw bedrijfslocatie. Of op een nader af te spreken plaats ,welke gemakkelijk te bereiken is per auto of met openbaar vervoer.

Vanwege de bijzonder, rijke en ruige natuur kan ik twee wandelgebieden aanraden. Heerlijkheid Loenen en Heerlijkheid Hemmen. Ik wandel hier graag omdat beide gebieden door de weeks rustig zijn. Ik ken deze gebieden goed, waardoor ik niet op de route hoef te letten en met al mijn aandacht bij de teamactiviteit aanwezig kan zijn. Ook kan ik binnen deze gebieden een overdekte trainingsaccomodatie met een natuurlijk gezonde lunch regelen.

Indien gewenst kan er door Lifefullness op een door Lifefullness Coaching aangedragen locatie een overdekte accommodatie geregeld worden en/ of een gezonde lunch verzorgd worden.
Er kan ook gekozen worden dat medewerkers een gezonde lunch meenemen.

Waarom wandelcoaching?

Om je gezondheid te beschermen en te versterken is het nodig dat je jouw natuurlijke gezonde leefstijl ontdekt, zodat je deze kunt inzetten.
Veel mensen zijn zich niet bewust van het belang en rijkdom van een goede gezondheid. Een goede gezondheid draagt bij aan het kunnen doen wat jij wilt en aan het ervaren van een fysieke en mentale vrijheid.
Gezondheid wordt door veel mensen als iets vanzelfsprekends beschouwd.
Ze investeren hier niet in en staan onvoldoende stil bij hun leefstijl keuzes in relatie tot je gezondheid en welbevinden. Totdat ... je geconfronteerd wordt met gezondheidsverlies bij jezelf of bij iemand die je dierbaar is. Lees voor meer informatie over het effect van de natuur op gezondheid en wandelcoaching in de zijbalk bijgevoegde artikelen of neem contact met mij op. 

In het wandelcoachprogramma ontvang je persoonlijke begeleiding om helderheid te krijgen over hoe jij jouw gezondheid kunt beschermen en versterken.
Je ontdekt je hoe jij je ongezonde leefstijl keuzes kunt doorbreken, je leert waar je energie van krijgt en welke natuurlijke gezonde leefstijl bij je past. Je ontdekt ook hoe ook jij op een snelle, simpele manier je gezondheid kunt beschermen en versterken. 

Bedrijfs-/teamcoaching levert het volgende op:

  • Creatieve, vernieuwende en natuurlijke manier om oplossingen te vinden de natuur als inspirerende leermeester. 
  • Aan het einde van het leefstijl activiteit hebben uw medewerkers een inspirerende groepsbijeenkomst gehad met collega’s en voelen zij zich energieker. 

Op individueel niveau heeft uw medewerker:

  • Meer kennis en inzicht in zijn/ haar huidige leefstijl, leefstijlrisico’s.
  • Een positieve boost en worden zich ervan bewust van hun mentale fitheid.
  • Medewerkers krijgen inzicht in hun manier van ademen en denken.
  • De ervaring van toepasbare technieken, die ook na de workshop ingezet kunnen worden om de eigen gezondheid te beschermen en te versterken. (leefstijl management, al dan niet opgevolgd met het 5-weekse Mindful Wandelprogramma, om het duurzaam    toepassen van de technieken beter te borgen).).

De oefeningen in de workshop hebben een positief effect op het reduceren van werkstress.
Niet zweverig maar met beide benen op de grond! In overleg wordt bepaald waar tijdens de workshop de nadruk ligt. 

Bedrijfs-/teamcoaching levert het volgende op:

De workshop en/ of cursus wordt incompany gegeven, in de omgeving nabij uw bedrijfslocatie. Of indien gewenst op een nader af te spreken plaats.

 

Wat ontvang je?

  • Een natuurlijk inspirerende teamactiviteit met persoonlijke, professionele begeleiding 
  • Uitgebreide inhoudelijke voorbereiding op uw teamactiviteit
  • Simpele, praktische wandelopdrachten en oefeningen die inspireren, energie en helderheid geven.
  • Bij ontvangst koffie of thee met een natuurlijk gezond tussendoortje (bij een dagdeel of dagactivteit is het regelen van een natuurlijk gezonde lunch mogelijk).

Meer informatie over de mogelijkheden of aanmelding?

Bent u geïnspireerd geraakt om met medewerkers van uw organisatie deel te nemen aan van mijn bedrijfs-/team activiteiten en wilt u meer weten over de mogelijkheden? of heeft u nog vragen ter beantwoording?

Neem vrijblijvend contact met mij op via info@lifefullnesscoaching.nl of het onderstaande formulier. Ik beantwoord ik uw vraag graag en neem binnen 2 werkdagen contact met u op.

Ik hoop u snel te mogen ontmoeten en graag tot ziens!

  • Vul hier je zo duidelijk mogelijk je bericht of vraag in, dan krijg je zo snel mogelijk antwoord.
Eekhoorn Logo Lifefullness Coaching

Lifefullness Coaching

KvK: 72641509

Je kunt mij ook volgen via:

Copyright © 2021 Lifefullness Coaching • Algemene voorwaardenPrivacyverklaring

>