Lifefullness Coaching


hartslag Lifefullness coaching

Coachingsvormen

Soms is het fijn om hulp of ondersteuning te krijgen. een duwtje in de rug een luisterend oor. Zodat je het niet alleen hoeft te doen. Daarom biedt ik verschillende coachvormen aan. In overleg met jou, kijk ik steeds naar de meest geschikte coachvorm. Bijna alle trajecten hebben een online-coach component. De trajecten omvatten meestal vier tot zes bijeenkomsten (online of life), maar dit aantal kan uiteraard meer of soms ook minder worden.

Twijfel je of Lifefullness coaching bij je past? Boek dan een introductiesessie tegen een gereduceerd tarief.

Individuele leefstijlcoaching

Wil je een individueel coachprogramma met meer en persoonlijke begeleiding van mij?

Na een intake komen we samen tot het formuleren van een door jou aangedragen doelstelling: wat wil je met dit traject bereiken? Aan de hand van deze doelstelling maken we een plan voor het traject dat zoveel mogelijk buiten, in de natuur plaatsvindt. Maar soms is het beter om met een of twee binnensessies te beginnen, kortom: niets staat vast, omdat elke vraag anders is.
een individueel leefstijl coachtraject bestaat uit een telefonisch intake gesprek en vier wandelingen van ca. twee uur per wandeling.(Online) groepscoaching

Heb je behoefte aan (andere) contacten en wil je snel zelfstandig en op momenten dat het jouw uitkomt aan de slag?
Je werkt in een afgeschermde omgeving in een groepscommunity aan jouw zelf geformuleerde doelen. De groepsgrootte kan variëren. Jij werkt via een online programma aan je eigen gezondheid en persoonlijke ontwikkeling, op de tijden die jou het beste uitkomen, maar op de achtergrond  is er de community om je te ondersteunen, 24/7!
De groep werkt als inspiratiebron en je leert van jezelf maar ook van de ander. Iedere twee weken vind er een online vraag en antwoord sessie plaats. Elke groepscoaching kent twee individuele contactmomenten: bij de intake en halverwege het traject, de overige sessie zijn alle online groepssessies. 

Bedrijfs- / teamcoaching

Als je de gezondheid van uw bedrijf/ team wilt beschermen en versterken.

 Voor uw bedrijf kan ik samen met u een themacoachingsdag of dagdeel opzetten, waarbij de focus ligt op door u aangedragen thema’s. Dat kan variëren van welzijn en gezondheid van uw werknemers tot het benadrukken en nastreven van gezamenlijke doelen of het opschudden van, bijvoorbeeld, de saamhorigheid. Zo kan ook het implementeren van andere, nieuwe bedrijfselementen heel goed samengaan met een coachingsthema. Geen vraag is vreemd of raar en op de meeste verzoeken kunnen we samen een passende coachingsdag of dagen organiseren.
Overige vormen

Om op speelse wijze kennis te maken met mij en mijn wijze van het op een moderne manier coachen met de natuur, 
bied ik verschillende laagdrempelige en inspirerende activiteiten aan:

Mindful Walk Overbetuwe

Mindful Walk is het met aandacht en plezier wandelen. Al lopend laat je tijdens het 1,5 uur Mindful wandelen je hectische leven of zorgen los door stil te staan bij je omgeving en jezelf. Je leert beter ademen, bent fysiek en mentaal in beweging waardoor je, je lichaam versterkt en je energie niveau wordt hoger. Zowel beginnende wandelaars als gevorderde wandelaars kunnen meedoen. Er wordt gewandeld zonder prestatiedruk. Per wandeling wordt met tussenpauzes ca 4-5 km afgelegd. Er worden door Lifefullnesscoaching 2 vormen van mindful Walk aangeboden: de kennismakingsworkshop van 1,5 uur en de 5-weekse Mindful Walk cursus. Waarin je 5 weken met de Mindful Walk instructeur buiten op pad gaat.

Natuur inspiratiemiddag

Je doet veel mooie en prettige ervaringen op in een dagdeel, waarbij, hoe kan het ook anders, de natuur centraal staat. Je ervaart ten volle de natuur en het effect van de natuur op jouw gezondheid. We doen niet moeilijk over evalueren en reflecteren, maar je laat alles ongefilterd binnenkomen. En je leert deze middag weer leuke, nieuwe mensen kennen.

Online Lifefullness

Lifefullness Coaching is gespecialiseerd in het aanbieden van online leefstijl coaching. Het voordeel van online coaching is dat het plaats en tijd onafhankelijk is. Het programma wordt in eigen tempo en binnen een beveiligde leeromgeving gevolgd. Op vaste momenten is er een mogelijkheid tot het volgen van een online groepscoaching bijeenkomst. Bijvoorbeeld om vragen beantwoord te krijgen. 

Mindful Seizoenswandel
coaching

Bij struincoaching hanteer ik een speelse maar krachtige vorm van coachen die zich afspeelt buiten, in de natuur en waarbij vooral het onvoorspelbare dat je dan ervaart, de inspiratiebron vormt. Struincoachen doe je alleen of in een groep, maar de natuur en het seizoen bieden de metaforen, de symbolen waarmee jij aan de slag gaat. De natuurlijke seizoenscyclus laat zoveel aanknopingspunten zien: opkomende zaden, bloemen en vruchten in een steeds terugkerend ritme. Je ervaart je eigen levensritme in beweging, je geest is actief, je ontdekt de omgeving maar vooral jezelf. Je zult je na het struinen beter voelen, je zit lekker in je vel en kunt aan de slag met nieuw verworven inzichten! Mensen die deelnamen geven aan hierin een blijvende verbondenheid met de natuur en innerlijke wijsheid te ervaren.

Garanties & zekerheden

De kwaliteit van de door mij aangeboden trajecten is gewaarborgd door adequate opleidingen op verpleegkundig en coachingsgebied. Als verpleegkundige heb ik zowel de MBO als de HBO opleidingen verpleegkunde afgerond, gevolgd door verschillende specialistische opleidingen. Daarnaast volgde ik diverse coachingsopleidingen, waarbij steeds de focus ligt op natuur en de holistische benadering. Omdat alle trajecten ook een online-element kennen, heb ik me uiteraard ook gespecialiseerd in dat onderdeel. Kortom:  lifefullnesscoaching staat garant voor kwaliteit.
Naast dit alles ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging ‘Groene Zorg’.

Ben je niet tevreden over een Lifefulness Coachtraject? Laat het mij dan zo snel mogelijk weten!
Dan kunnen we in overleg met elkaar. Ik ben namelijk pas tevreden als jij tevreden bent. 

Eekhoorn logo

Lifefullness Coaching

KvK: 72641509

Je kunt mij ook volgen via:

Copyright © 2020 Lifefullness Coaching • Algemene voorwaardenPrivacyverklaring

>