Lifefullness Coaching


hartslag Lifefullness coaching

Soms is het fijn om hulp of ondersteuning te krijgen. Lifefullness Coaching geeft je duwtje in de rug en een luisterend oor. Zodat je het niet alleen hoeft te doen. Daarom biedt ik verschillende coachvormen aan. In overleg met jou, kijk ik steeds naar de meest geschikte coachvorm. De trajecten omvatten meestal vier tot zes bijeenkomsten (online of life).

Individuele leefstijlcoaching

Wil je een individueel coachprogramma met meer en persoonlijke begeleiding van mij?

Na een intake komen we samen tot het formuleren van een door jou aangedragen doelstelling: wat wil je met dit traject bereiken? Aan de hand van deze doelstelling maken we een plan voor het traject dat zoveel mogelijk buiten, in de natuur plaatsvindt. Maar soms is het beter om met een of twee binnensessies te beginnen, kortom: niets staat vast, omdat elke vraag anders is.
Een individueel leefstijl coachtraject bestaat uit een telefonisch intake gesprek, een celgezondheidstest met behandelplan en vier wandelingen van ca. twee uur per wandeling.


(Online) groepscoaching

Heb je behoefte aan (andere) contacten en wil je zelfstandig en op momenten dat het jouw uitkomt aan de slag?
Je werkt in een afgeschermde omgeving in een groepscommunity aan jouw zelf geformuleerde doelen. De groepsgrootte kan variëren. Jij werkt via een online programma aan je eigen gezondheid en persoonlijke ontwikkeling, op de tijden die jou het beste uitkomen, maar op de achtergrond  is er de community om je te ondersteunen, 24/7!
De groep werkt als inspiratiebron en je leert van jezelf maar ook van de ander. Wekelijks kun je deelnemen aan een online voortgangsbijeenkomst met vraag en antwoord sessie. Elke groepscoaching kent een individueel contactmoment: bij de intake.


Bedrijfs- / teamcoaching

Als je de gezondheid van uw bedrijf/ team wilt beschermen en versterken.

 Voor uw bedrijf kan ik samen met u een themacoachingsdag of dagdeel opzetten, waarbij de focus ligt op door u aangedragen thema’s. Dat kan variëren van welzijn en gezondheid van uw werknemers tot het benadrukken en nastreven van gezamenlijke doelen of het opschudden van, bijvoorbeeld, de saamhorigheid. Zo kan ook het implementeren van andere, nieuwe bedrijfselementen heel goed samengaan met een coachingsthema. Geen vraag is vreemd of raar en op de meeste verzoeken kunnen we samen een passende coachingsdag of dagen organiseren.


Overige vormen

Om op speelse wijze kennis te maken met mij en mijn wijze van het op een moderne manier coachen met de natuur, 
bied ik verschillende laagdrempelige en inspirerende coach activiteiten aan waarbij leefstijl als medicijn en denkstijl centraal staat:

  Celgezondheid bloedtest
via vingerprik

Celgezondheid / vetzuren bloedtest

Gezondheid hangt nauw samen met je celgezondheid. Via je vetzuren balans kun je je celgezondheid meten

 

Gezonde vetzuren zijn essentieel voor een optimale doorlaatbaarheid van onze celmembranen. Onze cellen geven ons lichaam energie en zorgen voor de opbouw en het goed laten functioneren van je lichaam en brein. Zodat je lekker in je vel zit en klachten voorkomt.


Bij te weinig gezonde vetzuren of een onbalans in vetzuren kan het lichaam deze taak niet goed uitvoeren waardoor er een onbalans ontstaat, die vroeg of laat leidt tot gezondheidsverlies.

 

Hoe is het gesteld met jouw vetzuren?  Een bloedtest via een vingerprik laat het je zien. Meten = weten

Online Coaching

Lifefullness Coaching is gespecialiseerd in het aanbieden van online leefstijl coaching.

Zoals online coachsessies via Zoom, thema webinars, masterclasses, vraag en antwoord sessies of een online coachtraject bestaande uit meerdere gezondheid bevorderende modules. Het voordeel van online coaching is dat het plaats en tijd onafhankelijk is.
Het programma wordt in eigen tempo en binnen een beveiligde leeromgeving gevolgd. Op vaste momenten is er een mogelijkheid tot het volgen van een online voortgangsbijeenkomst met de groep deelnemers. Bijvoorbeeld om verdiepende informatie te delen en vragen beantwoord te krijgen.

Mindful Walk Overbetuwe

Mindful Walk is het met aandacht en plezier wandelen. Al lopend laat je tijdens het 1,5 uur Mindful wandelen je hectische leven of zorgen los door stil te staan bij je omgeving en jezelf. Je leert beter ademen, bent fysiek en mentaal in beweging waardoor je, je lichaam versterkt en je energie niveau wordt hoger. Zowel beginnende wandelaars als gevorderde wandelaars kunnen meedoen. Er wordt gewandeld zonder prestatiedruk. Per wandeling wordt met tussenpauzes ca 4-5 km afgelegd. Er worden door Lifefullnesscoaching 2 vormen van mindful Walk aangeboden: de kennismakingsworkshop van 1,5 uur en de 5-weekse (online) Mindful Walk cursus. Waarin je 5 weken begeleid door de  Mindful Walk instructeur buiten op pad gaat.

Workshop 'OERgezond'

In deze 3 uur durende groepsworkshop in de buitenlucht staat leefstijl als medicijn en je denkstijl centraal. 

Tijdens de workshop 'OERgezond' ontdek en ervaar je hoe oer-oude kennis over leefstijl en denkstijl  jouw kwaliteit van leven kan verbeteren. Je krijgt praktische handvatten op gebied van ontspanning, eten, regelmatig bewegen en een gezonde denkstijl. Voor een OERsterke gezondheid met meer energie in je lijf, meer rust in je hoofd en meer voldoening in je leven.

Laat je verrassen door leefstijl als medicijn en schrijf je in!

Garanties & zekerheden

De kwaliteit van de door mij aangeboden trajecten is gewaarborgd door adequate opleidingen op verpleegkundig en leefstijlcoachingsgebied. Als verpleegkundige heb ik zowel de MBO als de HBO opleidingen verpleegkunde afgerond, gevolgd door verschillende specialistische opleidingen. Daarnaast volgde ik diverse coachingsopleidingen, waarbij steeds de focus ligt op natuur en de holistische benadering. Omdat ik ook online trainingen aanbied, heb ik mezelf ook hierin gespecialiseerd. Jaarlijks volg ik diverse scholingen om mijn kennis te actualiseren en te vergroten. 

Kortom:  Lifefullness Coaching staat garant voor kwaliteit.
Naast dit alles ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging ‘Groene Zorg’.

Ben je niet tevreden over een Lifefulness Coachtraject? Laat het mij dan zo snel mogelijk weten!
Dan kunnen we in overleg met elkaar. Ik ben namelijk pas tevreden als jij tevreden bent. 


Mindful Walk Coach certificaat
Garantie 100% tevredenheid
Insigne HBO-Verpleegkunde

Twijfel je of Lifefullness coaching bij je past?
Neem vrijblijvend contact met mij op of boek dan een introductiesessie tegen een gereduceerd tarief.

Eekhoorn Logo Lifefullness Coaching

Lifefullness Coaching

KvK: 72641509

Je kunt mij ook volgen via:

Copyright © 2021 Lifefullness Coaching • Algemene voorwaardenPrivacyverklaring

>