Introductie sessie - Lifefullness Coaching

Loop je vast, voelt alles teveel en vind je het moeilijk om echt goed voor jezelf te zorgen? 
Ga mee de buitenlucht in tijdens een introductie sessie!

Misschien herken je dat je al een tijdje niet lekker in je vel zit, maar dat je niet weet wat je kunt doen om je beter te voelen. Wellicht ben je moe, prikkelbaar, voel je je opgejaagd en onrustig, maar lukt het niet om je rust te nemen.
Je voelt je schuldig als je tijd maakt voor jezelf omdat je bang bent anderen te kort te doen. Of misschien is er een
ingrijpende gebeurtenis die jou nog steeds bezighoudt en/of belemmert.


Je weet dat je iets moet, omdat je anders verder wegzakt in een sombere, negatieve mood. Of in een burn-out,
bore-out of depressie belandt, maar je krijgt het gewoon niet voor elkaar en vind het lastig om hulp te vragen.


Herkenbaar? Dan is een introductie coachsessie in de buitenlucht iets voor jou. Uitwaaien, van je af praten,
ontspannen en weer helderheid krijgen in je hoofd.

Ook geschikt als je jezelf weer op wilt laden als je ziek bent geweest of een drukke periode hebt gehad.


Zit jij niet lekker in je vel? Weet je dat je iets moet veranderen, maar weet je niet hoe? 

Boek dan een introductie sessie voor een tijdelijke introductieprijs.

Ga mee met Lifefullness Caoch Sabine Jansen


Speciale 
kennismakings
actie

Ontdek hoe je beter in je vel komt te zitten,
zonder pillen.
Geniet meer van het leven, verbeter je energieniveau
en vitaliteit en activeer bewust je mindset en stofwisseling. 

Boek je introductiesessie ter kennismaking
nu tijdelijk van €155 voor €77 euro


Je hoeft het niet alleen te doen!

Ik ben Sabine, ik begeleid jou graag naar meer rust in je hoofd en in je lijf. En een zo gezond mogelijke toekomst. Ik heb altijd een grote passie gehad voor mensen beter maken, gezondheid en buiten in (mentale) beweging zijn. Schaatsen, mountainbike en wandelen zijn sporten die ik van jongs af aan met veel plezier in de buitenlucht beoefen.

De prestatiedruk in mijn leven was hoog en ik ging regelmatig over mijn grens heen. Niet alleen tijdens het sporten maar ook in het dagelijkse leven. 

Portretfoto Sabine Jansen

Als gespecialiseerd leefstijl verpleegkundige ondervond ik dat je ook goed voor jezelf moet zorgen. Dit heb ik met vallen en opstaan geleerd doordat ik opeens mijn gezondheid verloor en van hulpverlener zelf patiënt werd. Dit was een lastige, maar ook leerzame periode. Ik begon mezelf te verdiepen in het fundament van gezondheid. De basis van succes.
 

Een gezonde leefstijl, buiten bewegen zonder prestatiedruk en het echt in verbinding zijn met mezelf en mijn omgeving was voor mij de sleutel. Dat in combinatie met het aanleren van mindfulness, een gezonde ademhaling en het loskomen van vaste, veelal negatieve, automatische denkpatronen en gewoonten door Mental fitness. Ik ontdekte de natuur als heelmeester. En leerde dat je soms een stap terug doet om er twee vooruit te kunnen maken. Natuurlijke eenvoud. Overzicht. Mezelf zijn. Niet alleen denken, maar ook voelen. Zonder oordeel. Ik ken mijn grens nu beter dan ooit. En handel niet alleen meer vanuit het hoofd, maar ook vanuit mijn hart. 

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden

Inmiddels heb ik deze leefstijl in mijn dagelijkse leven verwerkt voor een optimale energiebalans en heb ik een stevig fundament voor een gezond en gelukkig leven gebouwd. Iedere dag zet ik hiervoor allemaal kleine stapjes, die jij ook kunt zetten.

Mijn baan als gespecialiseerd leefstijl verpleegkundige heb ik los gelaten.
Als persoonlijk coach, wandel- en leefstijlcoach, onderzoek ik graag in alle rust en ruimte met jou wat jij nodig hebt om jezelf beter te begrijpen. Zodat jij weer lekker stevig in je vel komt. Samen ontdekken we hoe jij jouw gezondheid kunt beschermen en kunt versterken. Stap voor stap. Niet zweverig, maar met beide benen op de grond. Al gaan we het wel over gevoel hebben. 

Lekker samen buiten spelen en bewegen! - Lifefullness coaching

Kom in beweging voor meer helderheid in je hoofd tijdens een
introductie sessie!

Tijdens de introductie sessie kom je letterlijk in beweging.
En dat is nou net wat je nodig hebt, als je vast zit en het even niet meer weet.

Naar buiten gaan en bewegen tijdens de coachsessie is enorm helend. In je lijf worden gezonde stofjes aangemaakt. Daarnaast kom je uit je hoofd, in je lijf. Bewustwording. Ruimte en rust. Buiten bewegen is eigenlijk de eerste stap om weer een stapje dichterbij jezelf te komen.

Tijdens een introductieafspraak neem ik je mee de natuur in. We onderzoeken jouw beperkende overtuigingen en gaan samen kijken waar je nu staat en wat je nodig hebt.  Tijdens de coaching komt altijd naar boven wat op dat moment belangrijk is. De introductiesessie is helemaal op jou afgestemd, maatwerk dus!


Hoe anderen de coaching in de buitenlucht ervaren:

“Via een vriendin ben ik vanwege mijn aanhoudende burn-out klachten gewezen op Sabine en haar werkwijze. De huisarts kon niet zoveel voor mij doen. Na een leuk gesprek met Sabine zijn we het individuele traject gestart.

Al snel kreeg ik zicht op mijn doelen.
Ik wilde graag gezonder gaan leven, beter mijn grenzen leren stellen zodat ik meer tijd voor mezelf over hield 
Het voelde goed om weer in beweging te komen en zoveel in de buitenlucht te zijn, weer of geen weer.
Sabine heeft mij laten ervaren wat de kracht van de natuur en een goede neusademhaling is en hoe je dit kan inzetten om binnen je grenzen te blijven op momenten dat er veel van je gevraagd wordt. 

Gedurende het traject lukte het ook steeds beter door middel van de verschillende oefeningen me te ontspannen.
Sabine hield mij regelmatig een gezondheidsspiegel voor en vertelde veel over de werking van het lichaam en je brein. Dit was voor mij heel verhelderend en zorgde dat ik niet alleen mijn lichaam, maar ook mijn gedachten beter begreep. Hierdoor ben ik nu beter in staat om gezonde keuzes te maken EN vol te houden. Ik weet intussen dat ik zoveel meer kan dan ik dacht, als ik mijn grenzen maar goed bescherm en goed voor mezelf zorg.

Door alle praktische tips en oefeningen heb ik een oersterke leefstijl gekregen, die mij stevigheid en vitaliteit geeft. Andere mensen in mijn omgeving ervaren dit ook. Ik leef gezonder, ben duidelijker naar anderen toe in en straal meer energie en ontspanning uit. Ook neem ik meer tijd voor mezelf. 

Ik weet hoe ik goed voor mezelf en mijn gezondheid zorg en waar mijn grenzen liggen. Ik zie mijn toekomst met vertrouwen tegemoet. Ondanks dat ik al veel geleerd heb en mezelf veel beter voel, ben ik er nog niet helemaal. Maar ik heb houvast aan de tips en tools van Sabine, deze blijf ik zeker gebruiken”.


- Floor

Een speelse uitdaging met de natuur

Investering in jezelf voor de introductie sessie:

  • Individuele coachsessie van 1,5 tot 2 uur
  • Buiten in de natuur
  • Volledig afgestemd op wat jij nodig hebt
  • Krachtige oefeningen die je thuis kunt doen
  • ACTIE: nu slechts € 77,- (incl. btw). (Normaal €155 euro incl. btw)


Mooie verhalen van anderen:


“Ik heb een persoonlijk coachingstraject gevolgd bij Sabine en beveel haar van harte aan. Als je op zoek bent naar rust en vitaliteit in je hoofd en lichaam en daar hulp bij kunt gebruiken, is Sabine absoluut de juiste persoon. Haar rustige uitstraling en kennis over hoe het lichaam en geest echt werk. gaven mij meteen vertrouwen. Je komt door het zonder prestatiedoel bewegen in de natuur, je focus op je ademhaling afgewisseld met bijzondere Mindfulness oefeningen echt weer dichter bij jezelf en je gevoel. Iedere coachsessie ervaarde ik weer dat ik de juiste handvatten aangereikt kreeg om weer meer in het “hier en nu” te zijn, zonder (over jezelf of wat dan ook) te oordelen. 


Ik heb veel aan het traject gehad en veel over mezelf en de natuur als spiegel geleerd. De onrust en het gepieker in mijn hoofd is enorm afgenomen. Ik weet nu wat ik ga doen als ik wel weer in die pieker-modus kom. Ik voel mezelf veel minder gestrest en veel vitaler en sterker. Ook geniet ik weer veel meer van de kleine dingen. Nog steeds ben ik verbaast over de effectiviteit van de sessies. Ik heb voor het enorme verschil dat ik nu in mijn leven ervaar maar vier! sessies nodig gehad. 
Sabine heb ik leren kennen als een heel fijn persoon, een goede coach. Die lief-dogeloos naar je luistert, met je meekijkt en je beter maakt. Uit ervaring zeg ik: Niet twijfelen, maar jezelf dit “cadeau” gewoon gunnen!”

- Dorien


Na de introductie sessie

  • Heb je inzicht in waar je vastloopt
  • Weet je wat de eerste stap is die je moet zetten
  • Voel je je heerlijk rustig in je hoofd en in je lijf

Speciale kennismakingsactie tegen een waanzinnige prijs

Het is mijn doel om zoveel mogelijk mensen te helpen bij het beschermen en versterken van gezondheid. 

Graag wil ik gezondheidscoaching laagdrempelig beschikbaar maken voor zoveel mogelijk mensen, daarom heb ik een speciale kennismakingsactie in de vorm van een introductie sessie bedacht voor mensen zoals jij, die interesse hebben én willen investeren in gezondheid en een beter leven.
Zolang de actie loopt betaal je nu slechts € 77 euro voor de introductiesessie (normaal €155 euro)!


Omdat ik zuinig ben op mijn tijd en gezondheid heb ik een aantal uur per maand vrij gemaakt voor een introductie sessie. Deze aanbieding alleen geldig zolang je deze pagina ziet, dus wacht niet te lang met beslissen om een introductiesessie te boeken.


Hoe verloopt de introductiesessie?

Een introductiesessie is een coachsessie van 1,5 tot 2 uur waarin we onderzoeken welke stappen je als eerste kunt zetten om toe te werken naar jouw doel. Tijdens deze sessie kun je ervaren of coaching in de buitenlucht bij je past. En of er een klik is tussen ons ????. Daarna kun je eventueel kiezen voor een (wandel)coachtraject. Dit is uiteraard vrijblijvend. Meestal is één sessie echter niet voldoende om jouw doel te bereiken.


We werken buiten in de groene omgeving van de Overbetuwe (Rivierengebied tussen Arnhem-Nijmegen en Tiel)
en/ of in een straal van 20 kilometer vanuit Andelst gezien. Na je aanmelding neem ik contact met je op om te bepalen waar we afspreken. Woon je buiten dit gebied? Ik kan je doorverwijzen naar één van mijn waardevolle collega’s in het land.

Lifeffullness Coaching Een cyclisch ontwikkelproces schrijven als cirkels in het zand

Boek jouw introductie sessie

Vul het onderstaande formulier in om jouw sessie te boeken. Nadat je het formulier hebt ingevuld, neem ik contact met je op om een datum, tijd en plaats af te stemmen. Ook zal ik je alvast een aantal vragen stellen, zodat we in de sessie van 1,5 tot 2 uur direct aan de slag kunnen met datgene waar jij tegenaan loopt.

Kortom, tijdens een persoonlijke coachsessie in de buitenlucht ga je samen het snelle pad bewandelen zodat je niet honderden of zelfs duizenden uren hoeft te besteden aan het lezen, uitzoeken en testen wat werkt om weer vitaal te worden EN te blijven. Dat werk heb ik al voor je gedaan. Deze kennis deel ik stap-voor-stap en op basis van maatwerk tijdens jouw coaching


De "introductie sessie" is bedoeld voor mensen die echt met hun gezondheid aan de slag willen omdat ze verlangen naar een beter leven. Een leven waarbij je kiest om lekker in je vel te zitten en energie uit te stralen. Waarbij je alert en vrolijk bent en de kansen die je krijgt met beide handen aangrijpt.

De belangrijkste factor voor gezondheid? Dat ben jezelf! Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden.
Wordt beter! Doe het het voor jezelf, je gezondheid en je dierbaren. 

Sabine Jansen
Lifefullness leefstijl coach

Portretfoto Sabine Jansen

Veel gestelde vragen:

Op welke locatie werken we?

Werkt een introductie sessie voor iedereen?

Wordt de coachsessie vergoed?

Hoe werkt de betaling?

Hoe lang is deze aanbieding geldig?

Heb ik ook een geld-terug-garantie?


50% korting op jouw coachsessie 

3- dubbele pijl
Eekhoorn Logo Lifefullness Coaching

Lifefullness Coaching

KvK: 72641509

Je kunt mij ook volgen via:

Copyright © 2021 Lifefullness Coaching • Algemene voorwaardenPrivacyverklaring

>