Mindful Walk Virtuele (avond) 4-daagse Overbetuwe

hartslag Lifefullness coaching
Mindful Walk Overbetuwe - Virtuele 4-daagse

Super leuk dat je interesse hebt in de
Mindful Walk Virtuele Vierdaagse in de Overbetuwe.


Doe op 1, 2, 3, 4 juni mee met de door MindfulWalk Overbetuwe/ Lifefullness Coaching georganiseerde ‘Mindful Walk 4-Daagse’ van 1 t/m 4 juni 2020! Samen met je ouders, klasgenoten, vrienden of collega's bepaal je zelf welke route jij buiten gaat wandelen. Op deze dagen loop of beweeg je vier dagen minimaal een afstand van 5 kilometer. Tijdens het wandelen dien je alle richtlijnen van het RIVM (www.rivm.nl) op te volgen

Je ontvangt voor iedere wandel dag (vier in totaal) een Mindful Walk tip om het wandelen nóg fijner te maken en meteen kennis te maken met het concept van Mindful Walk (onderdeel van Mindful Run Nederland).

De kosten zijn €7,50 per deelnemer.

Waarom de Virtuele Vierdaagse?
Bewegen draagt bij aan een gezonde leefstijl. Jong geleerd is oud gedaan. Wij willen zoveel mogelijk mensen in beweging brengen.

Doel
Door de Corona-crisis zijn veel Avond4Daagses in heel Nederland afgelast. Zo ook in de Overbetuwe. De vele deelnemers die elk jaar meedoen willen wij een leuk, uitdagend en Mindful alternatief bieden! 

Medaille én 4-daagse bloem!
Nadat je mee hebt gedaan aan deze uitdaging, krijg je een echte medaille! Op donderdag 4 juni kun je, je medaille en 4-daagse bloem tussen 19.00 en 21.00 uur in ontvangst nemen aan de Beatrixstraat 22 in Andelst. (natuurlijk wel op 1,5 meter afstand).

Aanmelden
Aanmelden gaat gemakkelijk via onderstaand aanmeldformulier. Je kunt hier een aanmeld formulier invullen. Voor het ontvangen van een medaille kun je je tot zondagavond 31 mei 22.00 uur aanmelden. Na verzending en betaling ben je ingeschreven en ontvang je van mij een aanmeldingsmail en op 1 juni de start van de vierdaagse  een e-mail met de eerste Mindful Walk opdracht.

Lukt het niet om het formulier in te vullen of te verzenden? Of heb je nog een vraag? Neem dan contact met mij op.

De kleine lettertjes
De medaille en 4-daagse bloem ontvang je persoonlijk als je binnen vijf kilometer woont vanaf het Beatrixstraat 22, Andelst . Woon je verder? Dan ontvang je een virtuele 4-daagse bloem per mail. De medaille ontvangt iedereen, indien je verder woont per post. Alleen betalende deelnemers krijgen een (virtuele) 4-daagse bloem en medaille. Tijdens het wandelen dien je alle richtlijnen van het RIVM (www.rivm.nl) op te volgen. Wandelen (of welke manier van bewegen dan ook) is geheel op eigen risico en Mindful Walk Overbetuwe/ Lifefullness coaching kan nergens aansprakelijk voor worden gesteld. 

Nog een extraatje:
Meld je (per persoon) aan via onderstaand formulier, dan vormen we samen de 4-daagse groep ???????????????????????????? ???????????????? Overbetuwe. We lopen allemaal op onszelf onze eigen route, we ontmoeten elkaar dus niet, maar we zijn wel verbonden door de ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? - Overbetuwe Facebookgroep die ik maak en waar we onze ervaringen, tips voor leuke routes en enthousiasme kunnen delen.

 Aanmeld formulier: Mindful Walk Virtuele (Avond) 4-daagse

  • Deze persoon ontvangt de mail met de Mindful Walk oefeningen.
  • Prijs: € 7,50
    De Mindful Walk Virtuele Vierdaagse is een alternatief voor de afgelaste avondvierdaagse in de gemeente Overbetuwe. Je wandelt zelf volgens de richtlijnen van het RIVM een route van minimaal 5 km. Je ontvangt per dag een Mindful Walk oefening (4 totaal). Dit event is een mooie manier om actief in beweging te komen en kennis te maken met Mindful Walk: een combinatie van Mindfulness, ademhalingstechnieken, actief wandelen zonder prestatiedruk. Om voldoende medailles te ontvangen is het belangrijk dat je iedere deelnemer (volwassenen of kind) apart aanmeld. De medailles en attentie kunnen op donderdag 9 juni tussen 19.00 uur en 21.00 uur worden opgehaald bij Beatrixstraat 22, Andelst.
  • Mindful Walk Overbetuwe- Virtuele vierdaagse Selecteer hierboven met de pijltjes de gewenste (start)datum.
    (Kinderen ontvangen een andere verrassing dan een 4-daagse bloem). NB: noteer bij opmerkingen om hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen het gaat.

Geweldig dat je meedoet!


Wil je nu al starten of meer inspiratie en tips?  
Volg mij dan op Instagram of Facebook!  

Of download mijn GRATIS ebook Mindful Walk


Profiel foto Mindful walk instructeur

Leuk om je binnenkort te ontmoeten!

Hartelijke groet, 


Sabine Jansen

Eekhoorn Logo Lifefullness Coaching

Lifefullness Coaching

KvK: 72641509

Je kunt mij ook volgen via:

Copyright © 2021 Lifefullness Coaching • Algemene voorwaardenPrivacyverklaring

>