Logo Lifefullness Coaching (groene eekhoorn + tekst)

Aanmelden cursus:
Mindful Walk - ONLINE INTENS

hartslag Lifefullness coaching
e-cover Mindful Walk online

Dankjewel en super leuk dat je, je aanmeld voor de 4 weekse Mindful Walk cursus - online intens!

Waarbij je naast de online training die je zelf kunt doorlopen ook deel kunt nemen aan het wekelijkse online contactmoment tijdens een online groepscall. Daarnaast ontvang je het MFW startpakket en verlengde toegang. 

Bevestig je aanmelding en vul je persoonlijke gegevens in op onderstaand aanmeldformulier. Vergeet niet de datum van het contactmoment te selecteren. Na verzending en betaling ben je ingeschreven en ontvang je van mij een aanmeldingsmail en een mail met de start informatie. 

NB: Vanwege mijn zwangerschapsverlof zal het de eerst volgende online intens cursus begin november starten. Het startpakket wordt eind oktober verstuurd.

 5 - Weekse Mindful Walk Cursus - ONLINE INTENS
(met persoonlijke intake en 2 individuele online coachsessies van 1 uur).

  • Prijs: € 247,00
    De 5-weekse Mindful Walk Online cursus - Pakket "Intens" is een waardevolle en verrassende 5 weekse online training met twee extra online contactmomenten. Je kunt de modules zelf in je eigen tijd, tempo en omgeving doorlopen. Na aanmelding krijg je direct toegang tot alle modules in een afgeschermde leeromgeving. Gedurende 5 weken ontvang je wekelijks uitleg per mail over de volgende Mindful Walk module met achtergrond informatie en praktische oefeningen op gebied van ademhaling, breintraining (mindfulness) en conditie verbeterende oefeningen voor lichaam en geest, zonder prestatiedruk. Je staat ook met momenten even stil bij wat jouw beweegt en wat je kunt loslaten. Daarnaast ontvang je het MFW startpakket en kun je deelnemen aan de wekelijkse online groepscoach-call van ca 60 minuten in een kleine groep. Onder leiding van Mindful Walk instructeur Sabine Jansen wordt tijdens dit wekelijkse online contactmoment het weekthema, de theorie en oefeningen / ervaringen besproken. De toegangscode voor de online omgeving en de contactmomenten ontvang je na aanmelding per mail). RESULTAAT: met extra aandacht voor jou even tijd en aandacht voor jezelf, plezier en verbinding, minder stress, meer energie en een fitter lichaam en geest.
  • Mindful Walk cursus ONLINE INTENS data. Selecteer hierboven met de pijltjes het gewenste online coach contactmoment. Voor het inplannen van de intake en de twee individuele coachcalls maken we telefonisch een aparte afspraak.

Lukt het niet om het formulier in te vullen of te verzenden? Of heb je nog een vraag?
Neem dan contact met mij op. Ik help je graag verder.

Profiel foto Mindful walk instructeur

Leuk om je binnenkort te ontmoeten!

Hartelijke groet, 


Sabine Jansen

Eekhoorn Logo Lifefullness Coaching

Lifefullness Coaching

KvK: 72641509

Je kunt mij ook volgen via:

Copyright © 2021 Lifefullness Coaching • Algemene voorwaardenPrivacyverklaring

>