Over Mij - Sabine Jansen


hartslag Lifefullness coaching
Foto van Sabine Jansen zittend achter een tafeltje netlaptop, wachtend naar de camera kijkend | Lifefullnesscoaching

Ik ben een nieuwsgierige, gevoelige en ondernemende vrouw die zoveel mogelijk uit het leven wil halen. Ik ben geboren in 1981, gehuwd en trotse moeder van een zoon. Naast studeren en werken is reizen een grote passie: altijd op zoek naar ontspanning, avontuur, nieuwe ervaringen en ontmoetingen.

De meest indrukwekkende periode vond ik de reizen en ontmoetingen tijdens mijn werkperiode in Afrika. Maar de grootste en belangrijkste reis die ik maakte begon in 2016.

Vijftien jaar werkte ik als een bevlogen gespecialiseerd (leefstijl-)verpleegkundige, toen mijn lichaam zei:’Stop!’. Alle stress, veranderingen en verplichtingen in combinatie met karaktereigenschappen als perfectionisme en me verantwoordelijk voelen, eisten hun tol. Plots werd ik patiënt in plaats van hulpverlener. Het was schokkend om te ervaren dat het zorgen voor de ander, aardig en behulpzaam zijn, jarenlang ten koste was gegaan van het zorgen voor mezelf, het aardig zijn voor mezelf.

Wat volgde was een periode van onzekerheid, nieuwe wegen inslaan, vastlopen en weer opnieuw beginnen. Een periode die veel pijn met zich meebracht omdat ik keuzes moest maken en moest leren mijn oude gedrag, gedachten en werk los te laten. Het was ook een periode die mij, nu ik terugkijk, veel bracht en waar ik nog dagelijks de vruchten van pluk!

Zo ervoer ik dat de natuur mijn heelmeester werd, dat mijn lichaam een natuurlijke genezende kracht heeft, en dat maakte me sterk en vastberaden.
Ik werd weer leider van mijn gezondheid en leven in een wereld van overvloed.
Ik geloof dat iedereen leider van zijn/ haar gezondheid en leven kan worden en dit wil ik graag met jou delen.

De belangrijkste factor voor gezondheid ben jij zelf! 
Een natuurlijke, gezonde levensstijl is het beste medicijn.

Eekhoorn Logo Lifefullness Coaching

Lifefullness Coaching

KvK: 72641509

Je kunt mij ook volgen via:

Copyright © 2021 Lifefullness Coaching • Algemene voorwaardenPrivacyverklaring

>