Wat anderen zeggen over Lifefullness Coaching


hartslag Lifefullness coaching

Testimonial - Individuele coachtrajecten

Als je houd van de combinatie natuur, bewegen, begeleiding, inzicht en bezinning dan beveel ik je een coachingtraject aan bij Sabine en Lifefullness Coaching.

Als je houd van de combinatie natuur, bewegen, begeleiding, inzicht en bezinning dan beveel ik je een coachingtraject aan bij Sabine en Lifefullness Coaching.

Meer lezen

profile-pic
Christine
Buurtverbinder

Mijn omgeving merkte deze positieve verandering ook al snel op.

Ik nam deel aan een individueel coachtraject omdat ik mezelf wilde ontwikkelen om meer zichtbaar te zijn in een groep en mijn stem ook wilde laten horen, zonder mezelf ongemakkelijk of angstig te voelen.

De sessies tijdens het wandelcoachtraject verliepen erg ontspannen en verrassend. Sabine gaf bij iedere oefening heldere en duidelijk uitleg. Praat rustig, toont respect en probeert op diverse manieren op een prettige en veilig voelende manier antwoorden uit te lokken. Hierdoor voelde ik me tijdens de eerste wandeling al op mijn gemak en kreeg inzichten waardoor ik snel verder kwam met mijn coachvraag. De gesprekken met Sabine en mijn Yoga groep waaraan ik deelneem waren mijn veilige oefenruimtes om te oefenen met zichtbaar zijn en mijn stem laten horen. Ik worstelde hier al jaren mee. Drie sessie hebben een enorm verschil gemaakt. Ik heb op een prettige, ontspannen manier veel geleerd over mezelf en mijn gedrag en voel mij een beter en makkelijker communicerend mens geworden, die zichtbaar steviger in een groep staat en praat.

Mijn omgeving merkte deze positieve verandering ook al snel op.

Ik raad Sabine als coach en haar natuurlijke coachmethode dan ook van hart aan. Als je twijfelt, neem dan gewoon eens contact met haar op en ga voorbij aan je angst en gedachten die je tegen houden. Het gaat je vast ook heel veel brengen!

profile-pic
Jannie
Pensionado

Testimonial Inspiratiemiddag april 2018

Wauw, wat een fijne middag. Ik ga vol energie, inspiratie en kennis naar huis.

wouw, wat een fijne middag. Ik ga vol energie en inspiratie naar huis. Dit raad ik iedereen aan. Volg je hart en bereik zoveel mogelijk mensen met jouw kennis en enthousiasme! Tot de volgende keer.

Betty

Ik voel mezelf helemaal opgeladen, vol energie en creatieve ideeën.

ik heb mij zelden zo verbonden gevoeld met mijn omgeving. Ik voel mezelf helemaal opgeladen, vol energie en heb door deze workshop veel creatieve ideeën gekregen. Ik ga vol energie, inspiratie, ontspannen en intens blij naar huis. Dit wil ik vaker ervaren! Tot ziens bij je volgende inspiratie dag.

Wil

Jij krijgt echt iedereen in beweging met je plezier en enthousiasme dat je uitstraalt! Ik kijk uit naar je volgende inspiratie dag.

ik hou niet zo van bewegen, maar omdat jij plezier voorop stelt kregen jouw fysieke oefeningen mij met plezier in beweging. Wat ben jij enthousiast en creatief. Ik kijk uit naar je volgende inspiratie dag.

Sem

Sabine, wat sta jij stevig en wat straal jij een enthousiasme uit. Heel inspirerend.

Sabine, wat sta jij stevig en wat straal jij een enthousiasme uit. Heel inspirerend.

Anna

Sabine, ik heb genoten, een grote pluim voor je lef en speelse workshop

Sabine, ik heb genoten, een grote pluim voor je lef en speelse workshop.

Agnes

Het was erg leerzaam en gezellig

Ik was aanvankelijk wat sceptisch over je inspiratiemiddag en had er niet zoveel zin. Maar jij gaf door je openheid, eigenheid en duidelijkheid snel vertrouwen. Je bent een echte leider en bracht met je enthousiasme en humor echt iedereen in beweging. Het was erg leerzaam en gezellig. Bijzonder om te merken dat we met aanvankelijk een groep vol onbekende mensen veel plezier met elkaar hebben gehad en van elkaar hebben geleerd. Je weet mensen te openen, echt te raken en vooral te inspireren. De middag was ontwapenend, leerzaam en veel te kort, hij vloog voorbij.

Anja

Je hebt mij echt positief geraakt met je persoonlijke verhaal, je eigenheid, enthousiasme, duidelijkheid en speelsheid. Dank je wel voor de leuke middag!

Je hebt mij echt positief geraakt met je persoonlijke verhaal, je eigenheid, enthousiasme, duidelijkheid en speelsheid. Dank je wel voor de leuke middag!

Dorien

Wat een inspireerde bevlogenheid heb ik gezien tijdens je workshop. Dank je wel voor de leuke middag!

Wat een inspireerde bevlogenheid heb ik gezien tijdens je workshop. Ik heb genoten van alle oefeningen en je enthousiasme. Je hebt mij echt positief geraakt met je persoonlijke verhaal, je eigenheid, enthousiasme, duidelijkheid en speelsheid. Dank je wel voor de leuke middag!

Louise

Testimonial spreker - Leiders met een missie sept. 2018

Prachtig. Hard aan het werk ben je met je missie. Complimenten.

Prachtig. Hard aan het werk ben je met je missie. Complimenten..dd. 17-9 Pilot3.

Mariële

Pak je podium Sabine, jij interesseert en inspireert met je kennis en humor!

Pak je podium Sabine, jij interesseert en inspireert met je kennis en humor! (fb bericht Esther Groenewegen).dd. 17-9 Pilot 3.

Esther

Wil jij jouw ervaring met Lifefullness Coaching delen? Super fijn!

- Naam van de training waaraan je hebt deelgenomen?
- Welk cijfer geef je deze training?
- Wat was de reden dat je mee hebt gedaan met de training?
- Wat was je ervaring tijdens de training
- Wat heb je eraan gehad?

Eekhoorn Logo Lifefullness Coaching

Lifefullness Coaching

KvK: 72641509

Je kunt mij ook volgen via:

Copyright © 2021 Lifefullness Coaching • Algemene voorwaardenPrivacyverklaring

>